SJØROCK

FESTIVALEN

27. August

2022

Sjørock har siden 2013 huset svært mange kjente artister på sin intime festivalscene. I år tar Sjørock Festivalen imot 5 nye artister 7 september. Festivalområdet ligger like ved Ekne Småbåthavn i Trondheimsfjorden hvor besøkende kan ankomme med båt eller fra landevei. Festivalens hovedfokus er ikke å bli størst, men å kunne tilby eksklusive konsertopplevelser i unike omgivelser til publikum.

INFO SJØROCK

BILLETTER

https://kultar.no/billetter/sjorock-ekne/Billetter som bestilles på nett byttes til band ved inngang til festivalen. Ta med utskrift av billetter og legitimasjon, besøkende kan betale med kort i luka, men vi oppfordrer likevel til å kjøpe billetter på forhånd via kultar.no

BILLETTPRISER

Forhåndssalg av billetter fram til 29. August kl 19.00: kr. 450,- Kjøp ved inngang: kr. 550,-

FESTIVALOMRÅDET

Inngang til festivalen ligger ved Kaivegen, Ekne Småbåthavn. Vi oppfordrer å gå Kaivegen fra hovedveien inn til Ekne (dette vil bli godt skiltet). Tilreisende med båt kan legge til ved Ekne Småbåthavn som ligger like ved festivalområdet, for videre info kontakt oss på mail Parkering av biler er ved Ekne Skole/fotballbane og Ekne kirke.

Kart trykk her!

ALDERSGRENSE

Festivalen har 18-års aldersgrense.

SIKKERHET

Vi informerer via våre digitale kanaler der vi i forkant, under og etter festivalen anbefaler publikum å følge med på www.sjørock.no, facebook.com/sjorockfestivalen, instagram.com/sjorockfestivalen for informasjon og nyheter. Bidra gjerne med egne bilder (vi besvarer praktiske spørsmål av alle slag).

Sjørock ønsker å takke publikum, artister og frivillige som har bidratt i årenes løp. Uten dere har ikke dette vært mulig, Vi ønsker nye som gamle festivaldeltakere velkommen på Sjørock 2019.

OVERNATTING

Sjørock har telt camp 300 meter unna festivalområdet med god plass, info teltcamp finner dere her! Vi har også bobilcamp, mer info finner dere her! For de som ønsker overnatting innendørs samarbeider festivalen med Falstad Sentret på Ekne, mer info finner dere her!

SOSIALE MEDIA

VELKOMMEN PÅ FESTIVAL

Småbåtanlegget er en del av festivalområdet så husk å overholde sjøvettreglene, vi ønsker ikke at ulykker skal oppstå. Det er forbudt å ha med medbrakt drikke på festivalen eller komme overstadig beruset ved inngang. Vi ønsker også at publikum er ekstra forsiktige ved vannkanten, ute på bryggen og oppe på festivalområdet. Vi ønsker ikke at noen skal falle ned å skade seg. Vi er så heldige å ha med oss trivelig politi og helsepersonell som kan bistå om det hender noe.

AVFALL

Vi informerer via våre digitale kanaler der vi i forkant, under og etter festivalen anbefaler publikum å følge med på sjørock.no, facebook.com/sjorockfestivalen, instagram.com/sjorockfestivalen for informasjon og nyheter. Bidra gjerne med egne bilder (vi besvarer praktiske spørsmål av alle slag).

HANS BOLLANDSÅS

EL CUERO

TRANG FØDSEL

TRE SMÅ KINESERE

BLOOD ON WHELS

OLA BUAN ØIEN

MORTEN REINÅSBAND

JOHNDOE

ANDERS JEKTVIK

Ola Buan Øien

ELG

OLA BUAN ØIEN & BANDEN

BALLBRACKERS

PEEVISH PENFRIEND

LEDFOOT

MALOU RÖSAND

TARSTEN & THE FREUDIAN SLIPPERS

TIM SCOTT McCONELL

KJARTAN EDVARDSEN & SØNN

OLA BUAN ØIEN

ARTISTER 2013 - 2019

INFO ARTISTER 2022